Reisgids voor starters en startups in Twente

Welkom


Welkom op de website van Startup Twente. Onder de vlag van Startup Twente werken wij (Ceespot, Novel-T, Saxion Centrum voor Ondernemerschap, Ondernemerslab ROC van Twente en Spinnerij Oosterveld) samen. De gemeente Enschede ondersteunt deze samenwerking in de startfase.

Wij richten ons, ieder vanuit onze eigen rol, op ondernemende studenten, starters en startups in Twente. En wij willen Twente als aantrekkelijke regio voor (innovatieve) starters samen sterker op de kaart te zetten.

We organiseren events, zowel vanuit onze eigen organisaties als vier keer per jaar onder de vlag van Startup Twente. Daarnaast bieden we inspirerende werkruimte, community-activiteiten en inhoudelijke programma’s voor startende en groeiende bedrijven .

Deze events, programma's en nadere informatie vind je op deze website.

Events

Januari
Februari

Locaties (waar kun je ons vinden?)

Onze locaties vindt je in het onderstaande kaartje.

Klik op de betreffende locatie voor meer informatie.

Programma's


In iedere fase van het ondernemerschap heb je behoefte aan iets anders. Novel-T biedt een divers aanbod van programma's en services om vandaag nog jouw volgende stap te zetten.  
Daarnaast is informatie en ondersteuning beschikbaar via het ondernemersloket van de Gemeente Enschede en via de website www.startenintwente.nl.

Novel-T START programma
Heb jij een innovatief idee en wil je hier mee aan de slag? Met het Novel-T START programma zet je jouw idee om in een volwaardig businessplan. In een paar maanden tijd krijg je coaching en begeleiding en volg je workshops van professionals. Het doel van Novel-T is daarbij jou verder helpen met je idee en klaarstomen voor business! Meer informatie vind je hier

Novel-T ADVANCED programma 
Het ADVANCED Programma is een vervolg op het Novel-T START Programma. Heb jij een concept businessplan voor jouw idee en wil je hiermee de volgende stap(pen) zetten? Dan is het ADVANCED Programma wat voor jou! In een paar maanden tijd krijg je coaching, begeleiding en volg je workshops van professionals. Meer informatie vind je hier


In gesprek met een junior business developer
Heb jij interesse om te ondernemen, heb je een business idee of zelfs al een volledig businessplan en wil je de volgende stap zetten? De junior business developers van Novel-T helpen je graag! Zij maken ondernemerschap toegankelijk voor studenten en startende ondernemers en leggen verbindingen met nieuwe kansen voor jouw business idee. Door middel van coaching en begeleiding zorgen ze dat ondernemende studenten en jonge startups stappen kunnen zetten met hun idee! De Junior Business Developers zijn altijd in voor een kop koffie en een goed gesprek om vanaf daar samen te kijken naar jouw volgende stap. Heb je interesse? Neem contact met ze op! Meer informatie vind je hier


Novel-T: overige dienstverlening
Klik voor een handzaam overzicht van de overige dienstverlening door Novel-T op deze link.

Ondernemersloket gemeente Enschede
De accountmanagers van het Ondernemersloket Enschede helpen jou als startende ondernemer bij zaken als vergunningen, personeel, bereikbaarheid en bedrijfshuisvesting. Wil je zien wat ze voor je kunnen doen, klik dan hier.

StarteninTwente.nl
Ook via de website www.startenintwente.nl is veel informatie te vinden voor startende ondernemers. Het loont zich zeker daar een kijkje te nemen!


Wie zijn wij?

Op dit moment werken we met 6 organisaties samen onder de vlag van Startup Twente.The Ceespot

De cee-spot is de thuisbasis van jonge creatievelingen in Enschede. Gelegen in Roombeek en onderdeel van CeeCee: de creatieve gemeenschap. Het gebouw van de cee-spot biedt flexibele werkplekken voor creatieve startups, maar ook volwaardige kantoorvleugels voor de (meer) volwassen bedrijven.

Lees meer

Novel-T

Novel-T helpt bij het starten van innovatieve businesscases en bij het vernieuwen van bestaande. In samenwerking met de Universiteit Twente, Hogeschool Saxion en de regionale overheid werkt Novel-T aan een ondernemersklimaat dat innovatie en ondernemerschap centraal stelt.

Lees meer

Spinnerij Oosterveld

Spinnerij Oosterveld biedt een inspirerende omgeving om te ondernemen, op een historische locatie met allure. Er zijn ruimten te huur verdeeld over 3 bouwlagen, variërend in oppervlakte van 50m² tot 600m².

Lees meerOndernemerslab ROC van Twente

Ondernemerslab van ROC van Twente helpt studenten met goede ondernemende ideeën. Studenten en medewerkers zijn ondernemend in houding en gedrag en zien ondernemerschap als een serieuze carrièremogelijkheid. Alle activiteiten van Ondernemerslab dragen hieraan bij.

Lees meer

Saxion Centrum voor Ondernemerschap

Het Saxion Centrum voor Ondernemerschap helpt jou als Saxionstudent met het opzetten van een eigen bedrijf. En doet dat volgens de uitgangspunten van sociaal ondernemerschap. Het centrum moedigt je aan om te ondernemen met plezier, aandacht én betekenis voor je omgeving.

Lees meer

Ondernemersloket Gemeente Enschede

De accountmanagers van het Ondernemersloket Enschede helpen jou als startende ondernemer bij zaken als vergunningen, personeel, bereikbaarheid en bedrijfshuisvesting. Daarnaast ondersteunt de gemeente Enschede Startup Twente en voorziet in de startperiode in menskracht en middelen om het netwerk op gang te brengen.

Lees meer       Contact

  

Contact Informatie

 

tel: +31(0)6 51274846
email: info@startuptwente.nl
facebook: https://www.facebook.com/startuptwente.online/

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen contact met u op

Support ons

Like ons op facebook

Created by VWIT - © 2018